Terug naar overzicht
Switch Airways

Switch Airways

In de wolken met Switch Airways

Veel bedrijven beheren en bouwen nog steeds zelf hun IT-infrastructuur. En dat vraagt tijd en geld. Denk maar aan de aankoop van dure servers, onderhouds- en licentiekosten, energieverbruik... Switch Airways biedt je een online plek waar uw medewerkers mobiel, flexibel en beveiligd kunnen werken. In plaats van zelf een volledige infrastructuur uit te bouwen en te onderhouden gebruik je gewoon de onze.


Meer info

All aboard!

First things first. De stap naar de cloud zet je niet onvoorbereid. Er zijn verschillende vormen van cloud-diensten en jouw wensen en eisen bepalen welk plan het meest geschikt is voor je bedrijf. Wat gaat in onze cloud en wat kan (ook) lokaal draaien op je eigen server? Hoe zit het met beveiliging? Waarom is een off-site back-up belangrijk voor je bedrijf? Onze adviseurs kunnen je hierbij vakkundig begeleiden.

Voorbereid op groei

Gebruikers en toestellen toevoegen kan snel en eenvoudig. Ook extra servercapaciteit vraagt geen grote investering, maar gewoon een uitbreiding van je abonnement. En de kosten zijn op voorhand gekend.
Switch Support

Vragen of onduidelijkheden? Wij bouwen zèlf jouw cloud-oplossing en dat maakt ons je rechtstreekse contactpersoon. Wij helpen je persoonlijk de stap naar de cloud te zetten. Dat is zelden het geval bij grote, internationale spelers.

Kosten besparen

Eigen (lees: dure) hardware zijn niet langer nodig omdat de servers in het datacenter het werk overnemen. Reken daarnaast op minder support- en onderhoudskosten en de som is gemaakt. Beheer, onderhoud en infrastructuur zitten in een vast abonnementstarief.

Passenger

Mail, agenda en contacten altijd en overal beschikbaar
Meer weten

Steward

Jouw crash-proof back-up plan
Meer weten

Hoe kan Switch Airways jou helpen?

Onze adviseurs maken graag met jou een afspraak om de voordelen van Switch Airways samen te bespreken.

* Verplichte velden