Terug naar overzicht
Switch Airways - Passenger

Passenger

Switch Airways - Passenger

Een defecte laptop waardoor je al je afspraken en contacten kwijt bent? Of erger: een mailserver die het laat afweten waardoor je belangrijke orders mist en je medewerkers tijdelijk niet verder kunnen werken? Een sneeuwstorm waardoor niet iedereen op kantoor geraakt?

Met Passenger zijn mail, agenda en contactpersonen overal en altijd beschikbaar. Contacten, agenda-items en mail blijven perfect synchroon zodat je medewerkers efficiënter kunnen samenwerken. Zelfs wanneer ze thuis werken of even aan het wachten zijn bij een klant. Mails met waardevolle gegevens staan niet meer alleen op Macs, iPads of iPhones, maar worden centraal opgeslagen op een beveiligde server.

Agenda altijd op zakAgenda altijd op zak
Gebruikers kunnen elkaars agenda’s inkijken en in één oogopslag een vergadering plannen. Geen tijdverlies bij het zoeken naar een moment dat voor iedereen past. En dubbel geboekte afspraken zijn voltooid verleden tijd. Ook voor iPhone, zodat u uw agenda altijd op zak heeft.
Contacten delenContacten delen
Met Passenger kan je contactpersonen centraal opslaan, zodat ze onderling onder collega’s gedeeld kunnen worden. Iedereen heeft steeds de meest up-to-date gegevens van leveranciers en klanten.
Mail: overal beschikbaarMail: overal beschikbaar
Met een internetverbinding, een browser en een account heeft iedereen overal en altijd toegang tot zijn mail, contacten en agenda.
Spam-en virusvrijSpam-en virusvrij
Een geavanceerde antivirus beschermt elk toestel waarop Passenger gebruikt wordt en de grondige spamfilter bespaart je de ergernis van ongewenste berichten.
Veiliger bestaat nietVeiliger bestaat niet
Een online back-up is extra veilig omdat de fysieke locatie van je back-up data volledig gescheiden is van de fysieke locatie van de originele data. Je gegevens worden veilig doorgestuurd en bewaard in ons datacenter in Antwerpen. Geen inkijk mogelijk door overheden - nationaal of internationaal - maar netjes versleuteld en afgeschermd dankzij high-end veiligheidsapparatuur in eigen beheer.
Switch supportSwitch support
Vragen of onduidelijkheden? Wij bouwen zèlf jouw cloud-oplossing en dat maakt ons je rechtstreekse contactpersoon. Onze support ingenieurs zijn makkelijk bereikbaar, kunnen snel schakelen, spreken jouw taal en zijn geen onbekenden. En wij helpen je persoonlijk de stap naar de cloud te zetten. Dat is zelden het geval bij grote, internationale spelers.

Economy
5 GB

Economy

Business
10 GB

Business

First class
25 GB

Firstclass
In- en uitgaande mails worden gesynchroniseerd
Publieke mappen
Webmail: met een internetverbinding heb je overal en altijd toegang tot je mails
Domeinnaam: met jouw benaming, alsof het je eigen systeem betreft
Back-up op onze infrastructuur
Anti-virus & anti-spam
Hoe kan Passenger werken voor bedrijven?

Evenementenbureau X is een klein, maar flexibel bureau in Antwerpen met 5 werknemers. Ze werken met iMac op kantoor, maar ook met iPhone en iPad als ze onderweg zijn, bij een klant of ter plaatse op een event.

Bezorgdheden
  • Mobiliteit/flexibiliteit: agenda, mail en contacten altijd en overal beschikbaar, ook buiten kantooruren. Last minute kunnen schakelen - belangrijk in de sector.
  • Bereikbaarheid: makkelijk te bereiken voor klanten en collega’s onderling.
Passenger als oplossing

X heeft al naar de best mogelijke oplossingen en tools gezocht voor het delen van agenda’s en mail, maar vond tot nog toe geen toereikende, professionele oplossing. Met Passenger heeft iedereen bij X voortaan agenda, contacten en mail steeds op zak. Een onverwachte interventie op een live evenement? Iedereen is meteen op de hoogte. Een klant wenst last minute een VIP event op te zetten? Zonder tijd te verliezen met over en weer bellen of mailen, worden meetings ingepland. Ook beursplannen en technische fiches kunnen snel gedeeld worden met elkaar.

Samen bekijken hoe Switch Airways jou kan helpen?

Vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs maken graag met jou een afspraak om de voordelen van Switch Airways samen te bespreken.

* Verplichte velden