Terug naar overzicht
Switch Airways - Steward

Steward

Switch Airways - Steward

Hoe belangrijk zijn jouw prijslijsten, facturen, klantenbestanden, productfiches... voor je bedrijf? Hoe lang zijn jouw medewerkers technisch werkloos als je server het begeeft? En wat bij brand of diefstal? En hoe afhankelijk zijn jouw klanten van al die gegevens...? Tijd voor een back-up plan?

Bedrijfsinformatie is van onschatbare waarde en daarom zijn back-ups een must voor je bedrijf. Meer zelfs, je onderneming staat of valt met de beschikbaarheid van de bedrijfstoepassingen en de daarbijbehorende data. Het grootste deel van jouw bedrijfsadministratie heb je digitaal: adressenlijsten, boekhouding, loonadministratie, klantenbestanden, productfiches, noem maar op. Wat als je boekhouding verloren gaat? En dat gebeurt sneller dan verwacht. Een defecte harde schijf, diefstal, brand, per ongeluk een bestand overschreven of verwijderd. Je bedrijf kan enorme schade oplopen doordat gegevens verloren gaan of systemen uitvallen en geen goede back-up hebben.

Steward maakt automatisch een kopie van je data in de cloud. Je back-ups worden vanop afstand gemonitord, getest en beheerd zodat ze bij elk rampscenario weer teruggezet kunnen worden. Je medewerkers kunnen weer aan de slag waar ze gebleven waren en hoeven niet alles from scratch weer op te bouwen. En dat kan zowel voor individuele data (gebruikerstoestellen) als voor serverdata.

Veiliger bestaat nietVeiliger bestaat niet
Een online back-up is extra veilig omdat de fysieke locatie van je back-up data volledig gescheiden is van de fysieke locatie van je originele data. Je gegevens worden veilig doorgestuurd en bewaard in ons datacenter in Antwerpen. Geen inkijk mogelijk door overheden - nationaal of internationaal - maar netjes versleuteld en afgeschermd dankzij high-end veiligheidsapparatuur in eigen beheer.
Switch supportSwitch support
Vragen of onduidelijkheden? Wij bouwen zèlf jouw cloud-oplossing en dat maakt ons je rechtstreekse contactpersoon. Onze support ingenieurs zijn makkelijk bereikbaar, kunnen snel schakelen, spreken jouw taal en zijn geen onbekenden. En wij helpen je persoonlijk de stap naar de cloud te zetten. Dat is zelden het geval bij grote, internationale spelers.
KostenbesparingKostenbesparing
Je hoeft niet extra te investeren in dure off-site back-upapparatuur. Om nog maar te zwijgen over de kosten wanneer uw bedrijf stil komt te liggen door het verlies van data.
GemoedsrustGemoedsrust
Nog geen rampenplan in voege? Met Steward beschik je altijd over een back-up, wat er ook gebeurt. Zelfs bij diefstal of een brand zetten wij uw gegevens terug, in één klik.
Voorbereid op groeiVoorbereid op groei
Extra opslagcapaciteit vraagt geen dure investering, maar gewoon een uitbreiding van uw abonnement. En de kosten zijn op voorhand gekend.
Light

Light

Online space: 250 GB
On-site space: 2 TB
regular

Regular

Online space: 500 GB
On-site space: 2 TB
Heavy

Heavy

Online space: 1 TB
On-site space: 2 TB
Cargo

Cargo

Online space: 2 TB
On-site space: 2 TB
Online back-up
On-site back-up
Scheduled back-up
AES 256BIT Encryptie Bestanden: data worden versleuteld opgeslagen
AES 128BIT Encryptie Traffic: data worden versleuteld verzonden
Computer Identity Verification Local HD Back-up
Hoe kan Steward werken voor bedrijven?

Advocatenkantoor X heeft dankzij een jarenlange reputatie van professionaliteit en expertise een indrukwekkend klantportfolio opgebouwd. Efficiënt werken doen ze door - waar mogelijk - paperless te werken. De reden waarom klanten kiezen voor X heeft ook veel met vertrouwen en discretie te maken. In deze veeleisende sector is er geen ruimte voor ‘fouten’.

Bezorgdheden
  • Data veilig stellen: vertrouwelijke klantendossiers.
  • Stabiliteit en reputatie
Steward als oplossing

Steward maakt een back-up van alle data van X, zowel alles wat gebruikers op hun toestel bewaren, als alle gegevens en dossiers op de server. En dit continu in de achtergrond zonder de dagelijkse flow te hinderen. Worst case scenario’s zijn op voorhand ingecalculeerd. Bij een servercrash of een brand gaat er geen data verloren. Vertrouwelijke klantendossiers staan veilig opgeslagen in het datacenter in Antwerpen. Geen inkijk mogelijk voor onbevoegden. Professionaliteit en veiligheid voorop.

Samen bekijken hoe Switch Airways je kan helpen?

Vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs maken graag met jou een afspraak om de voordelen van Switch Airways samen te bespreken.

* Verplichte velden