Terug naar overzicht
Teamleader

Teamleader

All-in-one tool

Teamleader biedt modules voor CRM, facturatie en projectmanagement. Een integratie met al je favoriete tools is daarbovenop ook mogelijk, terwijl je tijd en geld uitspaart.

Tech-savvy of leek? Het maakt niet uit, Teamleader is eenvoudig in gebruik en is er voor iedereen. Je kunt in een mum van tijd van start.
Lees meer

Online CRM

Beheer je contacten op één plek, creëer meer overzicht en bouw aan betere relaties. Plan meetings, taken en evenementen in voor jou of andere teamleden.Facturatie

Verzend automatisch en makkelijk je facturen en check hun status wanneer je maar wil. Via automatische herinneringen hou je onbetaalde facturen in de gaten. Plan projecten

Deel je project op in verschillende milestones en koppel er taken, afspraken en calls aan. Ook je klant weet zo waar je mee bezig bent: verleen hem of haar externe toegang zodat je samen tot een tevreden eindresultaat komt..


Slimmer werken

Switch en Teamleader sloegen de handen in elkaar, zodat de productiviteit van je werknemers verhoogd zal worden. ViaTeamleader en je gebruiksvriendelijke Apple toestel wordt je leven gemakkelijker, comfortabeler en beter.

Wil je graag meer informatie over Teamleader? 

Onze Business Sales Developers geven met plezier meer uitleg over deze oplossing.

* Verplichte velden