Terug naar overzicht
Teem

Teem

Je geheime wapen voor een betere werkplek

Het is ons allemaal al overkomen: Je wil een bepaalde ruimte gebruiken voor een belangrijke meeting… maar een collega had hetzelfde idee. Of misschien beginnen meetings vaak te laat en lopen ze dus ook uit. 

Wat ook de reden is, de chaos rond vergaderruimtes is vaak een oorzaak tot wrevel en frustratie. Met Teem maak je hier een definitief einde aan.


Meer info

Efficiënt gebruik van vergaderruimtes

Zorg dat meetings op tijd worden beëindigd, stop discussies over wie welke ruimte heeft gereserveerd en vermijd beschuldigingen waarom er iets in een ruimte vermist is.


Meer dan een reservatiesysteem

Teem voorziet intelligente analyse tools om je meest waardevolle resources te optimaliseren: je werknemers, je bedrijfsruimte en je technologie.Integreer met je agenda

Verander niet van agenda systeem om meetings te reserveren. Teem integreert met Office 365/Outlook, Goolge Apps @ Exchange.
Transformeer je bedrijf naar de werkplek van de toekomst.

Switch en Teem sloegen de handen in elkaar, zodat de productiviteit van je werknemers verhoogd zal worden. Via de Teem oplossing en je gebruiksvriendelijke Apple toestel wordt je leven gemakkelijker, comfortabeler en beter.

Wil je graag meer informatie over Teem? 

Onze Business Sales Developers geven met plezier meer uitleg over deze oplossing.

* Verplichte velden