Terug naar overzicht
Xpenditure

Xpenditure

De digitale manier om onkosten te beheren

Met Xpenditure kunnen werknemers uitgaven in real-time indienen, zo heb je op elk moment een overzicht van alle bedrijfsuitgaven. Xpenditure verhoogt de productiviteit door het automatiseren en stroomlijnen van jouw zakelijke uitgaven. Een intuïtieve mobiele en web applicatie transformeert het verouderde declaratieproces.


Meer info

Minder tijd = meer besparen

Het volledige onkostenproces wordt geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Manuele invoer in Excel sheets, bonnetjes bevestigen aan de papieren declaraties en batchverwerking van bonnetjes behoort nu écht tot het verleden.Eenvoudig in gebruik

Met Xpenditure volstaat het om de app te downloaden, en declaraties gebeuren nu in real-time. Scan je bonnetjes met je smartphone of stuur je e-receipts naar Xpenditure en alle relevante data wordt automatisch uitgelezen.Gestroomlijnd proces

Exporteer al jouw onkosten in enkele klikken naar PDF, CSV. Ook koppeling met je boekhoudsoftware is mogelijk en bespaart je nog meer tijd.

Ontdek hoe je slimmer kan werken met je KMO

Bedenk eens hoeveel tijd je elke maand besteedt aan administratieve processen. Wat als er een makkelijkere manier bestaat? Een proces waar verschillende oplossingen worden geïntegreerd om jou meer efficiëntie te bieden? Switch en Xpenditure sloegen de handen in elkaar, zodat de productiviteit van je werknemers verhoogd zal worden. Via de Xpenditure oplossing en je gebruiksvriendelijke Apple toestel wordt je leven gemakkelijker, comfortabeler en beter.

Wil je graag meer informatie over Xpenditure? 

Onze Business Sales Developers geven met plezier meer uitleg over deze oplossing.

* Verplichte velden