Terug naar overzicht
A12 Aartselaar

A12 Aartselaar

Switch A12 Aartselaar

Antwerpsesteenweg 70
2630 Aartselaar

03 226 20 06

contact@switch.be

iOS-center
Trainingsruimte

Openingstijden

Maandag
10 - 18u
Dinsdag
10 - 18u
Woensdag
10 - 18u
Donderdag
10 - 18u
Vrijdag
10 - 18u
Zaterdag
10 - 18u
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Routebeschrijving Switch A12 Aartselaar

Met de auto komende van Antwerpen: Volg de A12 / Boomsesteenweg richting Brussel. Ter hoogte van Atomiumlaan (Pizza Hut) neem je de buitenbaan (Antwerpsesteenweg). Sla linksaf ter hoogte van de Cleydaellaan (Mc Donalds). je vind onze winkel op de hoek van de Antwerpsesteenweg en de A12.

Met de auto komende van Brussel: Volg de A12 / Boomstesteenweg richting Antwerpen. ter hoogte van de Guido gezellelaan neem je de buitenbaan (Antwerpsesteenweg). je vindt onze winkel aan de eerstvolgende lichten (Kontichsesteenweg) op huisnummer 70.

Met het openbaar vervoer: Neem bus "500" tot aan de halte "Aartselaar Kontichsesteenweg".

Plan een route naar de winkel

Macademie

Het kan soms even duren vooraleer je een toestel volledig onder de knie hebt. Zelfs mensen die al wat langer met een Apple toestel werken, kunnen na een update soms het gevoel hebben het bos niet meer door de bomen te zien. Volg een workshop in onze Macademie om écht alles uit je toestel te halen!
Meer weten

Service

Switch staat voor 'super service'. Niet alleen hebben we zojuist een geweldige alliteratie jouw kant uit gegooid maar we staan helemaal achter die uitspraak. Bekijk eens wat we voor jou kunnen doen en beslis zelf of je het met ons eens bent.
Meer weten