Terug naar overzicht
A12 Aartselaar

A12 Aartselaar

Switch A12 Aartselaar

Antwerpsesteenweg 70
2630 Aartselaar

02 464 28 00

contact@switch.be

Wegens onvoorziene omstandigheden is deze winkel gesloten op donderdag 6 augustus.
Trainingsruimte

Openingstijden

Maandag
10 - 18u
Dinsdag
10 - 18u
Woensdag
10 - 18u
Donderdag
uitzonderlijk gesloten
Vrijdag
10 - 18u
Zaterdag
10 - 18u
Zondag
Gesloten

Onze winkels zijn open. Ontdek onze maatregelen en kom veilig shoppen in je Switch winkel.


Nous sommes ouverts ! Découvrez nos mesures prises pour vous garantir un shopping en toute sécurité chez Switch.

Routebeschrijving

Routebeschrijving Switch A12 Aartselaar

Met de auto komende van Antwerpen
Volg de A12 / Boomsesteenweg richting Brussel. Ter hoogte van Atomiumlaan (Pizza Hut) sla je linksaf naar Atomiumlaan. Sla op het einde van de Atomiumlaan rechtsaf naar Dijkstraat. Ter hoogte van Kontichsesteenweg (kruispunt Esso Express) sla je rechtsaf naar Kontichsesteenweg. Je vindt onze winkel op het einde van de straat aan de linkerkant.

Met de auto komende van Brussel 
Volg de A12 / Boomsesteenweg richting Antwerpen. Ter hoogte van de Leugstraat (kruispunt SKM) neem je de buitenbaan (Antwerpsesteenweg). Onze parking is te bereiken via de parking van ERA Real Estate (Antwerpsesteenweg 68).
Plan een route naar de winkel

Switch Playtime

Heb je een Apple-toestel, maar ben je soms nog onzeker over het gebruik ervan of heb je het gevoel dat er een pak meer uit te halen valt? Of lijkt die coole Apple TV wel iets voor je, maar heb je nood aan een expert die het toch eerst even voor je demonstreert? Goed nieuws! Voortaan kan je bij Switch terecht op zaterdag voor gratis tips & tricks over onze Apple toestellen, maar ook over accessoires, over gebruik van apps en sofware. Alles kan aan bod komen. Inschrijven is helemaal niet nodig: kom gewoon langs tussen 14u en 18u! Gezellig. En leerrijk!
Meer weten

Service

Switch staat voor 'super service'. Niet alleen hebben we zojuist een geweldige alliteratie jouw kant uit gegooid maar we staan helemaal achter die uitspraak. Bekijk eens wat we voor jou kunnen doen en beslis zelf of je het met ons eens bent.
Meer weten