Terug naar overzicht
A12 Aartselaar

A12 Aartselaar

Switch A12 Aartselaar

Antwerpsesteenweg 70
2630 Aartselaar

03 226 20 06

contact@switch.be

iOS-center
Trainingsruimte

Openingstijden

Maandag
10 - 18u
Dinsdag
10 - 18u
Woensdag
10 - 18u
Donderdag
10 - 18u
Vrijdag
10 - 18u
Zaterdag
10 - 18u
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Routebeschrijving Switch A12 Aartselaar

Met de auto komende van Antwerpen: Volg de A12 / Boomsesteenweg richting Brussel. Ter hoogte van Atomiumlaan (Pizza Hut) neem je de buitenbaan (Antwerpsesteenweg). Sla linksaf ter hoogte van de Cleydaellaan (Mc Donalds). je vind onze winkel op de hoek van de Antwerpsesteenweg en de A12.

Met de auto komende van Brussel: Volg de A12 / Boomstesteenweg richting Antwerpen. ter hoogte van de Guido gezellelaan neem je de buitenbaan (Antwerpsesteenweg). je vindt onze winkel aan de eerstvolgende lichten (Kontichsesteenweg) op huisnummer 70.

Met het openbaar vervoer: Neem bus "500" tot aan de halte "Aartselaar Kontichsesteenweg".

Plan een route naar de winkel

Switch Playtime

Heb je een Apple-toestel, maar ben je soms nog onzeker over het gebruik ervan of heb je het gevoel dat er een pak meer uit te halen valt? Of lijkt die coole Apple TV wel iets voor je, maar heb je nood aan een expert die het toch eerst even voor je demonstreert? Goed nieuws! Voortaan kan je bij Switch terecht op zaterdag voor gratis tips & tricks over onze Apple toestellen, maar ook over accessoires, over gebruik van apps en sofware. Alles kan aan bod komen. Inschrijven is helemaal niet nodig: kom gewoon langs tussen 14u en 18u! Gezellig. En leerrijk!
Meer weten

Service

Switch staat voor 'super service'. Niet alleen hebben we zojuist een geweldige alliteratie jouw kant uit gegooid maar we staan helemaal achter die uitspraak. Bekijk eens wat we voor jou kunnen doen en beslis zelf of je het met ons eens bent.
Meer weten