Terug naar overzicht
Antwerpen Noorderlaan

Antwerpen Noorderlaan

Switch Antwerpen Noorderlaan

Noorderlaan 79
2030 Antwerpen

02 464 28 00

contact@switch.be

Door omstandigheden is het Service Center gesloten van maandag 19 oktober tot en met zaterdag 24 oktober. De winkel is wel open, volgens de normale openingsuren.
Servicepunt
Trainingsruimte

Openingstijden

Maandag
10 - 18u
Dinsdag
10 - 18u
Woensdag
10 - 18u
Donderdag
10 - 18u
Vrijdag
10 - 18u
Zaterdag
10 - 18u
Zondag
Gesloten

Feestdagen gesloten

Onze winkels zijn open. Ontdek onze maatregelen en kom veilig shoppen in je Switch winkel.


Nous sommes ouverts ! Découvrez nos mesures prises pour vous garantir un shopping en toute sécurité chez Switch.

Routebeschrijving

Routebeschrijving Switch Noorderlaan

Met de auto komende van Gent en Brussel: Volg de Ring richting Nederland. Neem afslag 1 (Merksem) en voeg in op de Groenendaallaan (N129) richting Haven 1-199. Sla rechtsaf naar de Noorderlaan (N180). Volg deze tot aan het kruispunt met de Korte Wielenstraat, en keer daar om. Het gebouw bevindt zich meteen aan je rechterkant. Er is parking voorzien naast de winkel.
Met de auto komende van het Noorden van Antwerpen: Neem de E19 richting Antwerpen, en neem afslag Antwerpen-Noord richting Brugge / Bergen-op-Zoom / Haven 200-2000. Voeg vervolgens in op de A12. Neem de afslag 16 (Ekeren) en voeg in op de Noorderlaan (N180).
Met het openbaar vervoer: Bussen N65, N77, 720, 730, 760, 761, 770 en 775 nemen tot aan de halte "Manchesterlaan", of neem Tram 6, tot aan de haltes Luchtbal-Kerk of Antwerpen-Dublin.

Plan een route naar de winkel

Switch Playtime

Heb je een Apple-toestel, maar ben je soms nog onzeker over het gebruik ervan of heb je het gevoel dat er een pak meer uit te halen valt? Of lijkt die coole Apple TV wel iets voor je, maar heb je nood aan een expert die het toch eerst even voor je demonstreert? Goed nieuws! Voortaan kan je bij Switch terecht op zaterdag voor gratis tips & tricks over onze Apple toestellen, maar ook over accessoires, over gebruik van apps en sofware. Alles kan aan bod komen. Inschrijven is helemaal niet nodig: kom gewoon langs tussen 14u en 18u! Gezellig. En leerrijk!
Meer weten

Service

Switch staat voor 'super service'. Niet alleen hebben we zojuist een geweldige alliteratie jouw kant uit gegooid maar we staan helemaal achter die uitspraak. Bekijk eens wat we voor jou kunnen doen en beslis zelf of je het met ons eens bent.
Meer weten