Terug naar overzicht
Oostende

Oostende

Switch Oostende

Kapellestraat 7
8400 Oostende

03 226 20 06

contact@switch.be

Openingstijden

Maandag
10 - 18u
Dinsdag
10 - 18u
Woensdag
10 - 18u
Donderdag
10 - 18u
Vrijdag
10 - 18u
Zaterdag
10 - 18u
Zondag
13 - 18u*

Feestdagen gesloten*Switch Oostende is gesloten op zondag van 13/01/19 tot en met 31/03/19

Routebeschrijving

Routebeschrijving Switch Oostende

Met de auto vanuit Brussel en Oostende: (E40) en vanuit Kortrijk en Antwerpen (E17) : Neem de E 17 richting Gent, en voorbij Gent volg je de E40 richting Oostende. Deze gaat over in de N10, u volgt de bordjes "Centrum". Aan het rond punt neemt u de tweede afslag, de N340/Verenigde Natieslaan. Aan het volgende rondpunt pakt u de derde afslag en volgt u de N34. Dan draait u naar rechts af, de Karel Janssenslaan in, vervolgens de eerste links, en weer de eerste rechts (Sint-Sebastiaanstraat) dat u leidt naar het Wapenplein.

Met het openbaar vervoer: Het Wapenplein bevindt zich op wandelafstand van het Station van Oostende. Je kan eventueel Bus 1 volgen tot aan de halte "Centrum", en de Kusttram tot aan de halte "Marie-Joséplein".

Plan een route naar de winkel

Macademie

Het kan soms even duren vooraleer je een toestel volledig onder de knie hebt. Zelfs mensen die al wat langer met een Apple toestel werken, kunnen na een update soms het gevoel hebben het bos niet meer door de bomen te zien. Volg een workshop in onze Macademie om écht alles uit je toestel te halen!
Meer weten

Service

Switch staat voor 'super service'. Niet alleen hebben we zojuist een geweldige alliteratie jouw kant uit gegooid maar we staan helemaal achter die uitspraak. Bekijk eens wat we voor jou kunnen doen en beslis zelf of je het met ons eens bent.
Meer weten