Terug naar overzicht
Waasland

Waasland

Switch Waasland

Kapelstraat 100
9100 Sint-Niklaas

03 226 20 06

contact@switch.be

Trainingsruimte

Openingstijden

Maandag
10 - 20u
Dinsdag
10 - 20u
Woensdag
10 - 20u
Donderdag
10 - 20u
Vrijdag
10 - 21u
Zaterdag
10 - 20u
Zondag
Gesloten

Switch Waasland is uitzonderlijk geopend op
zondag 24 maart van 11u00 tot 18u00

Routebeschrijving

Routebeschrijving Switch Waasland

Met de auto komende van Gent: Afslag Sint Niklaas, "centrum" volgen, en afslag "Waasland Shopping Center" volgen. De dichtsbijzijnde parking is de dakparking. Switch bevindt zich in de noordelijke gang.

Met de auto komende van Antwerpen: Afslag Sint-Niklaas, centrum volgen, en afslag Waasland Shopping Center volgen. Parking A is de dichtstbijzijnde parking. Switch bevindt zich in de noordelijke gang.

Met het openbaar vervoer: Bussen 92 en 93 volgen tot halte "Waasland Shopping Center".

Plan een route naar de winkel

Switch Playtime

Heb je een Apple-toestel, maar ben je soms nog onzeker over het gebruik ervan of heb je het gevoel dat er een pak meer uit te halen valt? Of lijkt die coole Apple TV wel iets voor je, maar heb je nood aan een expert die het toch eerst even voor je demonstreert? Goed nieuws! Voortaan kan je bij Switch terecht op zaterdag voor gratis tips & tricks over onze Apple toestellen, maar ook over accessoires, over gebruik van apps en sofware. Alles kan aan bod komen. Inschrijven is helemaal niet nodig: kom gewoon langs tussen 14u en 18u! Gezellig. En leerrijk!
Meer weten

Service

Switch staat voor 'super service'. Niet alleen hebben we zojuist een geweldige alliteratie jouw kant uit gegooid maar we staan helemaal achter die uitspraak. Bekijk eens wat we voor jou kunnen doen en beslis zelf of je het met ons eens bent.
Meer weten