Terug naar overzicht
Wijnegem

Wijnegem

Switch Wijnegem

Turnhoutsebaan 5/275
2110 Wijnegem

02 464 28 00

contact@switch.be

Van 10 t.e.m. 22 augustus hebben we aangepaste openingsuren: van maandag t/m donderdag en op zaterdag: 11u-19u en op vrijdag: 11u-20u

Openingstijden

Maandag
10 - 20u
Dinsdag
10 - 20u
Woensdag
10 - 20u
Donderdag
10 - 20u
Vrijdag
10 - 21u
Zaterdag
10 - 20u
Zondag
Gesloten

Feestdagen gesloten

Onze winkels zijn open. Ontdek onze maatregelen en kom veilig shoppen in je Switch winkel.


Nous sommes ouverts ! Découvrez nos mesures prises pour vous garantir un shopping en toute sécurité chez Switch.

Routebeschrijving

Routebeschrijving Switch Wijnegem

Met de auto vanuit Antwerpen, Brussel, Oostende en Breda: neem de Ring van Antwerpen en neem de afslag E34-E313 (richting Hasselt/Luik). Vervolgens eerste afrit (nr. 18) Wommelgem/Wijnegem nemen. Richting Wijnegem volgen; Wijnegem Shopping Center ligt na 1 kilometer aan de rechterkant van de weg. Vanuit Hasselt/Luik: E313/E34 richting Antwerpen nemen, vervolgens afrit voor de Antwerpse Ring (afrit 18 Wommelgem/Wijnegem) nemen. Richting Wijnegem volgen; Wijnegem Shopping Center ligt na 1 kilometer aan de rechterkant van de weg.
Met het openbaar vervoer: Bussen 410, 411, 412, 780, 140 volgen tot aan de halte "Wijnegem shopping center". De bushaltes zijn aan Wijnegem Shopping Center te bereiken via inkom 6 (richting Turnhout) en inkom 5 (richting Antwerpen).

Plan een route naar de winkel

Switch Playtime

Heb je een Apple-toestel, maar ben je soms nog onzeker over het gebruik ervan of heb je het gevoel dat er een pak meer uit te halen valt? Of lijkt die coole Apple TV wel iets voor je, maar heb je nood aan een expert die het toch eerst even voor je demonstreert? Goed nieuws! Voortaan kan je bij Switch terecht op zaterdag voor gratis tips & tricks over onze Apple toestellen, maar ook over accessoires, over gebruik van apps en sofware. Alles kan aan bod komen. Inschrijven is helemaal niet nodig: kom gewoon langs tussen 14u en 18u! Gezellig. En leerrijk!
Meer weten

Service

Switch staat voor 'super service'. Niet alleen hebben we zojuist een geweldige alliteratie jouw kant uit gegooid maar we staan helemaal achter die uitspraak. Bekijk eens wat we voor jou kunnen doen en beslis zelf of je het met ons eens bent.
Meer weten