Cashback aanvragen

* Verplichte veldenSwitch Club by Cyrana
Het is fijn om te weten dat je voordelig uit bent.

Een klantenkaart waarmee je niet enkel bij Switch, maar ook bij tal van andere winkels jaarlijks tot wel € 2400 voordeel krijgt?!
Dat is Switch Club by Cyrana!

Het principe is simpel:

1/ Kies de formule die bij jou past
2/ Bouw jouw voordeel op!

Packs op maat
Je kan kiezen tussen vijf verschillende formules. Je voordeel begint zodra je kiest voor Cyrana, want de eerste maand is volledig gratis! Daarna betaal je een maandelijks bedrag, afhankelijk van het door jou gekozen pack.

Elk pakket heeft eigen voordelen. Of je nu gaat voor ATTRACTION+, SEDUCTION+ of misschien wel EXCEPTION+, er is altijd een formule op jouw maat!


De 3 voordelen van de EXCEPTION + formule1


Tot wel € 2400 aan voordeel per jaar!


Tot wel € 1400 cadeaukaart
die u kunt uitgeven in uw favoriete winkel of in een netwerk van 600 winkelketens2


Geld terug bij uw online aankopen: tot wel 35 % cashback
met 4000 partners3


Een Travel Card van € 1000:
vanaf 4 maanden abonnement4


(1) Voor de exacte condities en uitsluitingen, zie de algemene servicevoorwaarden van CYRANA. CYRANA – B.V. met een kapitaal van € 1000 – Ondernemingsnummer KBO 0738.788.721 – Statutaire zetel: Sint-Michielslaan 47 – 1040 Etterbeek – België. (2) De lijst van partners is beschikbaar op www.wedoogift.com. Slechts 50% van het in cadeaubonnen opgespaarde bedrag kan in het partnernetwerk van 600 winkels worden besteed. (3) De lijst van partners is beschikbaar op www.cyrana.com. (4) zie voorwaarden in de algemene voorwaarden van de aanbieding.
*Zie de algemene voorwaarden die zijn verstrekt toen het abonnement is aangegaan. **U kunt van gedachten veranderen en opzeggen zonder opgaaf van reden en zonder boete binnen een termijn van 30 kalenderdagen vanaf de dag dat u het contract bent aangegaan. ***Nieuwe of refurbished toestel met een waarde gelijk aan de waarde van de Travel Card van het Pack waarop u een abonnement heeft. Speciale tijdelijke aanbieding waarvan u gebruik kunt maken als vervanging voor de Travel Card vanwege de huidige volksgezondheidssituatie. Zie de voorwaarden in het aanvraagformulier dat u heeft ontvangen toen u zich abonneerde op de aanbieding. ****Betaling van de termijnen gebeurt volgens een tweemaandelijks tijdschema: tussen de 1e en de 15e van de maand: de eerste betaling voor het Fidelity voordeel van € 24,99 in de tweede maand, daarna, vanaf de derde maand, € 49,99; tussen de 16e en de laatste dag van de maand: de eerste betaling voor het reisvoordeel van € 24,99 in de tweede maand, daarna, vanaf de derde maand, € 49,99.
Vragen? Ons team geeft u persoonlijk antwoord

van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 19 u / op zaterdag van 9 tot 18 u.

050 93 09 43
(prijs lokaal gesprek)

www.cyrana.com/nl-be/