Terug naar overzicht

"Ik help je nog méér
uit je Apple-toestel te halen"

 

 

Jouw persoonlijke Switch-coach

Onze Switch-coaches nemen rustig de tijd om je te leren werken met je eigen toestel of je te adviseren bij de aankoop van een gloednieuwe iPhone, iPad, Mac of Apple Watch.

SwitchUp!

Je toestel inruilen voor een nieuwer exemplaar? Zonde, want je huidige iPhone, iPad of Mac doet het eigenlijk nog prima … Maar wat als wij je oude toestel nu eens overnamen? Maak kennis met SwitchUp! Onze adviseurs bepalen de restwaarde, en jij verzamelt een mooi startkapitaal voor het nieuwer model dat je hart heeft gestolen. Bovendien heb je de mogelijkheid om je nieuwe toestel te financieren aan 0% vaste speciale debetrentevoet. En dat zónder abonnement waar je ettelijke jaren aan vasthangt. Knijp jezelf gerust eens in de arm!

Meer over SwitchUp!

Playtime met de Switch-coach

Heb je het gevoel dat er een pak meer uit je Apple-toestel te halen valt? Of wil je die coole Apple TV uitproberen voor je hem in huis haalt? Spring dan op zaterdag tussen 14u en 18u eens binnen bij Switch voor gratis tips & tricks over onze toestellen, accessoires, verschillende apps en software.

Ontdek Playtime

Vind een winkel in je buurt

Voor meer informatie over SwitchUp of advies bij de aankoop van je nieuwe toestel(len) kun je altijd terecht bij onze coaches! Gebruik de store locator om een winkel in je buurt te vinden.

Vind een winkel in je buurt