Terug naar overzicht

"Ik help je door die jungle van tools en programma’s."

 

 

Een Switch-coach voor jouw bedrijf

Onze Switch-coaches nemen rustig de tijd om je te leren werken met Apple en geven je tips en tricks om je productiviteit en dat van je medewerkers aanzienlijk op te krikken.

Een nieuwe MacBook, zónder zware investeringen

Je wilt je medewerkers uiteraard uitrusten met het beste materiaal, maar dat moet financieel haalbaar zijn. Dankzij de Apple Financial Services kan je personeel aan de slag gaan met gloednieuwe Apple-producten, zonder dat je meteen een grote som geld moet neertellen. Zo hoef je geen risico’s te nemen om de productiviteit van je medewerkers en het imago van je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Misschien dan toch maar de stap zetten?

Meer over de Apple Financial Services

Boek je gratis meet-and-greet met onze Pro Experts

Technologie maakt het leven eenvoudiger, ook voor zelfstandigen. De missie van Switch? Wij helpen je om sneller en vooral slimmer te werken met behulp van technologie die bij je past. Daarom organiseren we binnenkort een meet-and-greet met onze Pro Experts. Zij geven je het nodige advies en de bijhorende ondersteuning om als zelfstandige jouw ideale werkplek te creëren. Naast de geschikte hardware reiken ze je de beste oplossingen en services aan, die dankzij Apple Financial Services ook nog eens heel betaalbaar zijn!

Boek nu je gratis meet-and-greet met Charlotte of Jesse in een van onze Premium Winkels.
Tot snel!

Download: laat IT voor jou werken

Dankzij slimme IT-oplossingen, kun je flink wat tijd besparen. En dat is als ondernemer nooit een overbodige luxe. In deze whitepaper ontdek hoe je je IT voor jou laat werken.

* Verplichte velden