Terug naar overzicht

Switch Renewd

Switch Renewd

Op zoek naar een goedkoop Apple toestel? Switch biedt je kwalitatieve tweedehands toestellen met een volledig jaar garantie! Onze refurbished apparaten beschikken over 100% originele Apple onderdelen, hierdoor kan jij zorgeloos genieten van jouw Apparaat en betaal je er een euro te veel voor!


Er komen geen producten overeen met de selectie.

Premium refurbished toestellen

Al onze refurbished toestellen zijn van premium kwaliteit en technisch helemaal in orde. Ze worden met veel zorg voor jou nagekeken - op niet minder dan 83 punten zelfs! Standaard worden ze gepimpt met een nieuw scherm én voorzien van de nieuwste software. Dat betekent dat je een refurbished toestel bij Switch bijna niet zal kunnen onderscheiden van een nieuw toestel, op eventuele minieme gebruikerssporen na. Zo kan Switch premium toestellen aanbieden voor ieders budget.

100% originele Apple onderdelen

Switch garandeert dat deze refurbished toestellen enkel voorzien worden van originele Apple-onderdelen. Geen zorgen dus over minderwaardige of zelfs fake onderdelen die je toestel en de software danig in de war kunnen sturen. 100% originele Apple onderdelen = 100% gemoedsrust.

Kiezen voor duurzaamheid

Kiezen voor een refurbished toestel bij Switch betekent kiezen voor duurzaamheid. Je hebt er immers voor gekozen een product te kopen dat opnieuw aangeboden werd, in plaats van dat het op de afvalberg terecht is gekomen. Niet alleen je portemonnee wordt hier beter van, ook onze planeet wordt er een stuk minder door belast. Je geeft een Apple-product de tweede kans die het verdient. Liefde op het tweede gezicht, zeg maar.