Terug naar overzicht
Switch-Up


Switch
Online Campus

Profiteer van exlusieve kortingen, het hele jaar door

Ben je een student of personeel van UHasselt of van de Associatie KU Leuven, dan heeft je onderwijsinstelling een extra korting voor je geregeld op een nieuwe Macbook, iMac of iPad, alsook op een aantal accessoires. Alles om je studies te ondersteunen.

Klik hieronder op het logo van je onderwijsinstelling, log in en ontdek je mooie korting.

UHasseltUHasselt
Associatie KU LeuvenAssociatie KU Leuven

Staat je school er niet tussen?

Alle studenten boven de 18 jaar die aan een universiteit of hogeschool studeren maar ook alle leerkrachten, docenten of onderwijspersoneel van een Belgische onderwijsinstelling genieten bij Switch van 6% korting op alle Mac computers, 4% korting alle iPads, alsook korting op bepaalde Apple accessoires..

Claim je korting

Backup je thesis dankzij iCloud Drive

Verstrooide professoren, jullie kunnen op je twee oren slapen, want bewust een back-up maken is niet eens meer nodig: wanneer je een document bijwerkt, wordt de ge├╝pdatete versie automatisch naar iCloud gestuurd zodra je internetverbinding hebt.
Bekijk de tip

Een match made in heaven

De toestellen van Apple zijn de perfecte sidekick voor elke student. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar staan bovendien ook garant voor geweldige prestaties. Wij kunnen uren doorgaan over deze perfecte technologische vriendschap, maar laten liever de studenten zelf aan het woord. Maak kennis met Jonathan, Amber en Jo en hun favoriete Apple devices!
Lees de blog