Terug naar overzicht

SwitchUp

 

 

Van het device dat je hebt
naar het device dat je wilt.

Je huidige iPhone inruilen voor de nieuwste iPhones wordt nu nog voordeliger dankzij directe korting in je Switch Center.

Waarom je iPhone inruilen?

Comfort & veiligheid: Touch ID is zó passé. Upgrade je iPhone naar Face ID en verlos je van de home button! » SwitchUp

Draadloos opladen: Ook jij wil draadloos je iPhone opladen, maar je oude device staat dit nog niet toe? » SwitchUp

Ja, ik bingewatch op mijn iPhone: Nood aan een groter HD scherm (om gelijk welke reden), maar je oude iPhone is nog in perfecte staat? » SwitchUp

Je oude iPhone inruilen voor een nieuwe ...

De lancering van een nieuw Apple-toestel gaat voor jou steevast gepaard met kippenvel, wilde dromen en … een flinke dosis spijt, want je oude iPhone, iPad of Mac doet het eigenlijk nog prima. Omdat we ons maar al te goed kunnen inbeelden hoe dat voelt, nemen we via SwitchUp je oude toestel over1. Bereken hier een eerste schatting van de waarde van je huidige toestel.

Je hebt tevens de mogelijkheid om je nieuwe toestel te financieren aan 0% vaste speciale debetrentevoet2. En dat zònder abonnement waar je ettelijke jaren aan vasthangt.

Upgrade naar iPhone XR vanaf € 499*

Zoek een Switch Center in je buurt »


Jouw devicePrijs van iPhone XR
na inruilen van je oude iPhone
Prijs van iPhone XR
na overname van je oude iPhone
en 1 jaar op afbetaling aan 0% rente2
iPhone 8 Vanaf
€ 499
Vanaf
€ 199 + € 25/maand
iPhone 7 Plus Vanaf
€ 610
Vanaf
€ 310 + € 25/maand
iPhone 7 Vanaf
€ 681
Vanaf
€ 381 + € 25/maand

Ruil je oude toestel in voor een nieuw ...

Wij nemen je iPhone, iPad, Mac, ... over en geven hem een welverdiend tweede leven. Onze adviseurs in een van de 27 Switch Centers bepalen de definitieve waarde, en jij verzamelt een mooi startkapitaal voor het nieuwer model dat je hart heeft gestolen. Win-win!

En de planeet profiteert er ook van mee. Als het device in goede staat is, zorgen we ervoor dat het een nieuwe eigenaar krijgt. Zo niet, dan sturen we het naar onze recyclagepartner.

Afbetalen kan aan 0% vaste speciale debetrentevoet2

Via onze partner BuyWay kan je je nieuwe toestel afbetalen aan 0% vaste speciale debetrentevoet!
Onze adviseurs zijn speciaal opgeleid om je er alles over te vertellen, dus aarzel niet om je vragen aan hen voor te leggen.

Dankzij het inruilen van je oude toestel en mits een kleine opleg, heb je de iPhone van je dromen voor een klein bedrag per maand. Zonder meerkost. Waarop wacht je nog?

Verzeker je nieuwe device

Denk je aan een extra verzekering om je nieuwe device zorgeloos te kunnen gebruiken?

Vraag in je Switch Center meer uitleg over SwitchCare. De beste verzekering voor je Apple -toestel.Veelgestelde vragen

Blijft alle data op mijn oude iPhone veilig?

Wat gebeurt er met mijn oude iPhone?

Hoe bepaalt Switch de waarde van mijn oude device?

Hoe zet ik de gegevens van een Android device over naar iOS?

Hoe maak ik mijn iPhone klaar voor overname?* Hoeveel je uiteindelijk moet betalen voor je nieuwe iPhone hangt af van het type toestel dat je voor overname aanbiedt.
1 De inruilwaarde is afhankelijk van de staat, het jaar en de configuratie van het device dat je inruilt. Enkel mogelijk op vertoon van je aankoopfactuur.
2

Financiering in maximum 12 keer** 0% vaste speciale debetrentevoet***

Je kan van deze aanbieding genieten.
Vraag meer informatie aan je adviseur

Voorbeeld: 12 maandelijkse aflossingen x 50 EUR = 600 EUR; vaste speciale debetrentevoet 0%; kredietkost = 0 EUR.

  • ** Afhankelijk van de aankoopprijs van jouw product: 75 EUR = 3x / 750 EUR = 5x / 1200 EUR = 6x / 3000 EUR = 10x / 5000 EUR= 12X
  • ***. Representatief voorbeeld: KREDIETOPENING VAN ONBEPAALDE DUUR van 1.500 eur met een JAARLIJKS KOSTENPERCENTAGE van 12,50% waarvan 0,02% maandelijkse kaartkosten van het geleende kapitaal (VARIABELE debetrentevoet van 12,24%). Deze kredietopening bevat een optie uitsluitend geldig in de verkooppunten van Switch met een vaste speciale debetrentevoet van 0% en terugbetaalbaar per vaste maandelijkse aflossingen. Deze optie is als verkoop op afbetaling beschikbaar in alle winkels van Switch. 

    Onder voorbehoud van aanvaarding door BUY WAY PERSONAL FINANCE nv, kredietgever, (KBO 0400 282 277 – RPR Brussel – FSMA 019542a – IBAN BE03 3101 2966 9484 – Bisschopsstraat 26, 1000 Brussel) en IT PRO nv, kredietbemiddelaar handelend in hoedanigheid van agent in nevenfunctie met handtekeningbevoegdheid (KBO 0466 491 988 – RPR Antwerpen – Noorderlaan 79 Bus 4, 2030 Antwerpen).

Adverteerder: Switch IT Pro NV - IBAN BE85 4025 5577 2106.

Let op, geld lenen kost ook geld.