Terug naar overzicht
Back to school

Student of leerkracht? Nu -10% korting op MacBook én een gratis Beats of -10% op iPad Pro of Mac*! - Ga naar promotie

De soundtrack van je studentenleven

Muziek speelt een sleutelrol in al je activiteiten. Dankzij de juiste Beats zijn de herinneringen aan je studententijd later voorzien van een vette soundtrack. Daarom krijg je van Switch niet alleen 10% korting op je nieuwe MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, maar doen we er ook een Beats Solo3 of Powerbeats bij.* En op iPad Pro en elke andere Mac scoor je als leerkracht of student ook 10% korting.* Als dat niet goed klinkt!

Claim je korting

Het studentenleven zoals het is

Ontbijtje op kot met TheColorGrey

Wild feestje gehad gisteren? TheColorGrey to the rescue.
Hij serveert je een stevige (muzikale) detox.

Skate it Bib boost Pre-party

10% op MacBook en gratis Beats Solo3*

De strakste laptop in de aula
Ongelooflijk dun en licht design
Meer info

10% op MacBook Pro en gratis Beats Solo3*

Raak nooit meer je thesis kwijt
ICloud back-ups
Meer info

10% op MacBook Air en gratis Powerbeats*

Zonder opladen van de les naar een feestje
Tot 12 uur batterijduur**
Meer info

10% op iPad Pro*

Notities nemen en toch je serie kijken
Eenvoudig multitasken met Slide Over en Split View
Meer info

Scoor je studenten- of leerkrachtenkorting

  1. Stap 1: Vul het formulier in voor de aanvraag van je korting.
  2. Stap 2: Wacht tot een van onze medewerkers je aanvraag heeft goedgekeurd. Doorgaans gebeurt dat binnen de 8 werkuren.
  3. Stap 3: Koop in onze webshop met je onderwijskorting.

* Verplichte velden

Exclusief Back To School pack

Maak je comeback naar school helemaal af met dit BTS pack! Nu 10% korting bij bundelaankoop van een LaCie Mobile Drive, Incase sleeve en Satechi USB-C Adapter. (enkel geldig in onze winkels, niet in de online shop).
Bezoek een winkel

* Actievoorwaarden Back To School:

Switch behoudt zich het recht voor de actie te allen tijde te wijzigen. Aanbod enkel geldig voor leerkrachten en studenten of klanten met een geldig EDU-bewijs. Leerlingen vanaf 12 jaar uit de middelbare school kunnen enkel genieten van de 10% korting, NIET van de Powerbeats en Beats Solo 3 en dit NIET in de online shop, maar enkel in de fysieke winkels (dus ook niet bij online aankoop met ahaling in de winkel.) De uitgebreide EDU voorwaarden vind je hier terug. Geldig van 20/08/2018 t.e.m. 03/11/2018. Geldig in de Switch winkels én in de online shop, m.u.v. de bundelkorting op de BTS-packs, deze is enkel geldig in de fysieke winkels. De kleur Beats hoofdtelefoon of oortjes kan niet gekozen worden in de online shop. Bij aankoop van een MacBook of een MacBook Pro kunnen klanten in de winkel kiezen tussen een Beats Solo 3 Wireless in de kleur zwart of zilver of voor een andere kleur die op dat moment voorradig is in de desbetreffende winkel. Bij aankoop van een MacBook Air kunnen klanten Powerbeats kiezen in de kleur zwart of wit of een andere kleur die op dat moment voorradig is in de desbetreffende winkel. Actie enkel geldig op toestellen in voorraad. Indien een standaard model (dus géén Built To Order) niet meer voorradig is mag de klant een bestelling plaatsen, op voorwaarde dat dit binnen de actieperiode gebeurt en de klant een voorschot betaalt van 20%. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Niet geldig voor klanten met BTW-nummer.

** Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar www.apple.com/benl/batteries voor meer informatie.