Think Pink

 

 


Jouw nieuwe Mac zorgt voor haar

De nationale vzw Think Pink vraagt meer aandacht en financiert wetenschappelijk onderzoek dat de meest voorkomende kanker bij vrouwen bestrijdt.

Ook Switch thinkt pink in november:

  • bij elke verkochte Mac schenken we 1% aan Think Pink
  • jij krijgt bovendien 4% korting cadeau van ons*Shop Mac


Upgrade Life, altijd en overal

In december wordt heel België weer verwarmd door de ontroerende inzamelacties voor De Warmste Week. Ook dit jaar zijn wij weer van de partij met onze Think Pink campagne.

De campagne gaat hand in hand met onze Upgrade Life filosofie. We streven ernaar dat onze klanten het maximale uit hun toestel - en ter uitbreiding uit het dagelijkse leven - kunnen halen.


Gratis Health Check van je Apple-toestel

Preventie is minstens even cruciaal in de strijd tegen borstkanker. Zo ontwikkelden Breast Cancer Foundation NZ en Colenso BBDO een app om borstkanker preventief te detecteren.

Inspelend op deze preventieboodschap biedt Switch elke donderdag van de maand november ook gratis Health Checks** van jouw Apple-toestel aan. Laat je Mac, iPhone of iPad nakijken in deze shops: Antwerpen Noorderlaan, Erpent en Hasselt en Sint-Martens-Latem.


Shop Mac met 4% korting

Proud to be a Think Pink partner

* Actievoorwaarden: Switch behoudt zich het recht voor de actie te allen tijde te wijzigen. Actie geldig van 04/11/2019 tot en met 30/11/2019. Tijdens de actie ontvangen de klanten 4% korting op Mac en doneert Switch 1% van de verkoopprijs aan Think Pink vzw. Actie geldig op standaard Mac-modellen op voorraad, niet geldig op Built To Order modellen. Niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen. Actie geldig in onze winkels en in de webshop.
** Breng je toestel mee en je kan gratis de algemene functionaliteit en werking van je toestel laten nagaan en je krijgt tips om eventuele problemen op te lossen.