Terug naar overzicht
Saint-Valentin

Iets heel speciaals voor die ene speciale.*

Bijna 14 februari, Valentijnsdag! Nog geen cadeau? Geen nood, want wij hebben er ééntje voor jou én je geliefde. Koop je tussen 7 en 13 februari een Mac, iPad, iPhone of Apple Watch? Dan kan je deelnemen aan onze wedstrijd om kans te maken op één van de 4 vijfdaagse verblijven voor 2 personen in halfpension in het feeërieke Marmotta Alpin Hotel in Oostenrijk*. Als kers op de taart kan je bovendien nog genieten van:

   Een namiddag privégebruik van de sauna met een fles bubbels
   Een massage voor 2 personen
   Een fles bubbels op de kamer bij aankomst
   Een romantische rit met de paardenkoets door de bergen
   Een paar trendy oorringen van Victoria

Aarzel dus niet langer en ga voor die nieuwe Mac, iPhone, Apple Watch of iPad waar je al zo lang van droomt én neem deel aan de wedstrijd! Want bij Switch zien we je graag!

Deelnemen

Welkom in het Marmotta Alpin hotel

Gelegen in de Oostenrijkse Alpen, op 900 meter hoogte, vind je het recent gerenoveerde Marmotta Alpin Hotel. Met een uniek zicht op het rustieke bergdorpje Mühlbach is het Marmotta Alpin Hotel dé ideale locatie voor een zomer of wintervakantie in Salzburgerland. Het hotel werd in 2015 volledig gerenoveerd naar een modern Oostenrijks charme hotel dat plaats biedt aan 50 gasten. Ruime luxueuze kamers met balkon, wellness, restaurant, gezellige lounge en bar met Belgische bieren, zonnige terrassen, privé parking, gratis Wifi, ski- en fietsruimte maken van Marmotta Alpin Hotel meer dan de moeite waard in een van de mooiste streken van Oostenrijk.
Ontdek het feeërieke Marmotta Alpin Hotel

Een gratis Apple Watch bandje!*

Om jou en je geliefde nog meer plezier te doen, heb je bovendien ook recht op een gratis extra bandje bij een online aankoop met thuislevering van een Apple Watch. In een handomdraai verbonden!
Ontdek Apple Watch op onze webshop

*Switch behoudt zich het recht voor om de voorwaarden en details van deze aanbieding, de in aanmerking komende producten en de duur van de actie te allen tijde te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Acties geldig van 07/02/2019 t.e.m. 13/02/2019. Het wedstrijdreglement om kans te maken op het verblijf naar Oostenrijk vind je hier terug. De winnaars zullen op donderdag 14 februari 2019 op de hoogte gebracht worden via het e-mailadres dat ze invulden in het online deelnameformuler. Het gratis bandje bij een Apple Watch is enkel geldig bij een online aankoop van een Apple Watch bij thuislevering, niet bij een aankoop in één van onze fysieke winkels en niet bij online aankoop met levering in een winkel.