Terug naar overzicht

Yale header

 

 

 

 

Dé nieuwe oplossing voor jouw deur.

Met Yale Linus® maak je jouw deur slimmer! Deze innovatie is speciaal ontworpen om jouw leven makkelijker én veiliger te maken.

Het slimme deurslot Linus® is een veilig deurslot waarmee je altijd en overal jouw deur kunt vergrendelen en ontgrendelen. Stap over op sleutelloze toegang, kijk wie er wanneer binnenkomt, verstrek virtuele gastsleutels en controleer of de deur open of dicht is.

Dit alles kan via de Yale Access App. Eenmaal verbonden met de app, kun je de toegang tot jouw huis beveiligen, controleren en beheren via je telefoon, waar je ook bent*.

Het slimme deurslot van Yale is gebaseerd op 180 jaar ervaring op het gebied van beveiliging. Met Linus® kun jij onbezorgd genieten van wat écht belangrijk is!

Vergrendel én ontgrendel je deur automatisch als je weggaat of thuiskomt.

De automatische vergrendelingsfunctie draait jouw deur automatisch op slot als je van huis gaat. Bij thuiskomst wordt de voordeur automatisch voor je ontgrendeld dankzij geo-fencing.

Je hoeft nooit meer te twijfelen of je 's morgens de deur wel op slot hebt gedraaid. En wil je het toch voor de zekerheid checken, dan doe je dit eenvoudig in de Yale Access App.

Verwacht je gasten? Stuur ze een virtuele sleutel.

Ontdek een slimmere manier om de mensen die je vertrouwt je huis binnen te laten. Met de Yale Access App geef je iemand op afstand toegang tot je woning. Linus® dient hiervoor wel gekoppeld te zijn aan de Yale Connect WiFi Bridge. Stuur ze een virtuele sleutel voordat ze aankomen. Tijdspecifieke toegang maakt het in- en uitchecken voor vakantieverhuur eenvoudig én veilig. Jouw gasten kunnen komen en gaan wanneer ze willen en je hoeft je geen zorgen te maken over verloren sleutels.

Volledige controle binnen handbereik.

Verander je smartphone of Apple Watch in een sleutel. Met de intuïtieve Yale Access App voor je Android of iOS apparaat. Beheer je eenvoudig op afstand de toegang tot je huis.*

Deel je toegang met mensen die je vertrouwt, bekijk activiteiten en ontvang meldingen op je smartphone!

Bekijk hier de compatibiliteit checker

Altijd veilig en goed beveiligd.

Jouw veiligheid is onze zorg! Je Yale Access-account wordt dan ook beschermd door tweevoudige verificatie. Dit betekent dat je jouw identiteit moet verifiëren met een wachtwoord én een mailadres of telefoonnummer.

Ons slimme deurslot Linus® maakt gebruik van AES 128-bits- en TLS encryptie. Deze beveiliging is vergelijkbaar met internetbankieren.

Samen slim.

We werken samen met populaire smart home-systemen, stemassistenten en verhuurplatforms voor een probleemloze bediening van deuren en toegangsbeheer.

Koppel het slimme deurslot Linus® aan jouw favoriete stemassistent om onder andere je deur te openen, je slot te vergrendelen en de deurstatus te bekijken.

Bekijk hier het aanbod YALE producten

*Yale Connect WiFi bridge vereist.